UUTUUS! Sensual Heels Starttikurssi alkaen 10.11.

Järjestämme ensimmäistä kertaa koskaan starttikurssin Sensual Heels -tanssityylistä ja tätä tulee vetämään tanssin monitaituri Monse Villarroel!

Starttikurssi on kaikista helpoin ja mukavin tapa aloittaa uusi harrastus meillä! Ensimmäinen viiden kerran Sensual Heels -kurssimme starttaa sunnuntaina 10.11. Ilmoittaudu mukaan oppimaan viettelevän heels -tyyliin perusteet kertaheitolla!

99€ / 89€*

Ilmoittaudu mukaan

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaansa liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar, joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tunneilla luomme yhdessä rohkaisevan ja turvallisen tilan, jossa itseään voi ilmaista täysin vapaasti sensuellia liikekieltä hakien ja fiilistellen. Kurssilla opetellaan toki myös heels-tekniikkaa eli oikeaoppista korkkareilla kävelyä keskittyen ryhtiin, sekä jalkojen linjauksiin. Kurssin lopussa opittuja asioita pääsee harjoittelemaan käytännössä pienen koreon merkeissä!

Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta – täällä opit! Kurssille ovat tervetulleita toki myös jo aiemmin koroilla tanssineet. Täältä jää varmasti jokaiselle monipuolisesti oppeja käteen ja varmuus koroissa liikkumiseen ja tanssimiseen kasvaa. Saat kurssilta lisäksi ryhmän verran huippuja tanssikavereita, joiden kanssa voit jakaa tunneilla esille nousevia kokemuksia ja kysymyksiä!

Kurssin vetäjä Monse on intohimoinen ja inspiroiva tanssinopettaja ja pedagogi, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Jokainen hänen tuntinsa on alusta loppuun suunniteltu niin, että pääset ylittämään itsesi ja tuntemaan onnistumisen iloa. Monse tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeilemättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikkaa ja ilmaisua!

Sensual Heels Starttikurssi

Kesto 5 x 60min
sunnuntaisin klo 18.15-19.15

Hinta 99€ / 89€*

*edullisempi hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, kotivanhemmat sekä varusmiehet

Ilmoittaudu mukaan kurssille

Sensual Heels Starttikurssi pähkinänkuoressa

  • Sopii kaikille 16 vuotta täyttäneille perusterveille henkilöille kokoon ja kuntoon katsomatta
  • Ohjaaja: Monse
  • Viisi tunnin mittaista kurssi kertaa 10.11.-8.12. välisellä ajalla.
  • Jos et pääse jollekin kurssikerralle, saat korvata menetetyn kerran viikkotunneillamme

Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi (6). Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.


Näin varustaudut Sensual Heels -tunnille:

  • pue tunnille mitkä tahansa vaatteet joissa sinun on helppo liikkua ja hyvä olla
  • kengiksi voit vapaasti valita mieleisesi korkokengät. Myös korolliset nilkkurit käyvät! Huom! Tankotanssiessa käytettäviä pleaser kenkiä emme näille tunneille suosittele. Korkokengät eivät myöskään ole pakolliset eli kurssille voi osallistua ilmankin halutessaan
  • ota mukaan jotakin pehmikettä polville, mikäli sinulta ei löydy polvisuojia esim. säärystimet toimivat alkuun (meiltä voi myös halutessaan vuokrata polvisuojat!)
  • nappaa mukaasi juomapullo